ВЕТЕКС

ВЕТЕКС

кв. Възрожденци, бл. 2, партера
Кърджали,
България
25.3573352
41.6329849
UserLikes
Име: ВЕТЕКС
Адрес: Кърджали, кв. Възрожденци, бл. 2, партера
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.vetex-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване за текстилната промишленост
Дейност:

Tърговия с шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия

Ключови думи: vetex, vetex bg, siruba, juki, yamato

За нас

Ветекс ООД - Кърджали е регистрирано с фирмено дело 277/1991 г. при КОС.

Основният предмет на дейност е търговия с шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия. Дружеството работи много активно (основен доставчик на споменатите изделия) на над 500 фирми и има търговски контакти с почти всички шивашки фирми в България. Фирмата ни има опит в изграждане и обзавеждане на ЦЕЛИ предприятия в шивашката индустрия, както и в доставката на отделни видове шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия.

Търгува основно с шевни машини марка SIRUBA за които е представител, както и с други реномирани марки в зависимост от потребностите и вкуса на клиента. SIRUBA заема основен дял от продажбите на фирмата и е с основен търговски приоритет.

В областа на кроялната и гладачната техника се предлагат пълната гама от машини и резервни части.

Има надлежно изградена сервизна мрежа, която осигурява за продаваната от нас техника денонощен сервиз с едногодишно гаранционно обслужване, както и следгаранционна поддръжка на машините.

Поддържаме на склад много широка гама от резервни части, обезпечени сме със специализиран транспорт и високопрофесионални техници, което ни позволява моментално отстраняване на всеки проблем на место при клиента.

Всякакъв род консумативи за шевното производство са налични в нашата складова база за почти всички марки и модели шевна, кроялна и гладачна техника - игли (марки SHMETZ, Groz-Beckert, Lammertz и др.), приспособления, фунии, масла, почистващи препарати, креди, конци, помощни ръчни средства (клъцки, ножици, пинсети, инструменти).




 

Открийте ни в Google+